Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Archívum

Feedek

Augusztus 21.

2008.08.21. 21:08 :: exberliner

 

A múlt héten újra interjún jártam és próba órát tartottam, ahol egy kollégám játszotta el (sikeresen) a kákán is csomót kereső diák szerepét. Azt mondta rövidesen megkeresnek, de majd hiszem ha látom. Mindeközben kedvenc kis cégem tovább gyarapodott, így egy újabb tanítvánnyal bővült a klientúrám.

Kirándultunk is, ezúttal falusi turizmus volt a program Algäuban. Hegyet másztunk és megnéztünk egy pár népszerű túristamágnest, melyek  rám nem különösebben voltak hatással. Az úton először ellenőriztek rendőrök, konkrétan, hogy szállítunk e fegyvereket vagy kábítószert – a magyar rendszám varázsa…

Majd' elfelejtettem, nincs már állvány az épületen, új színekben pompázunk, már csak a tetőt újítják. Mivel a tetőfeljáró közvetlenül az ajtónk előtt van, óvatosan kell kilépni, nem mellesleg, a munkások által széthordott sárban helyes kis ültetvényt nevelhetnénk. Herr Spießer, a kedélyes szomszédunk most persze hallgat.

Anni már németül beszél a kollégáival, csak ritkán használ francia vagy angol szavakat a mondataiban. Lassan újabb német tanfolyamok indulnak, most a VHS-el szemezgetünk , ahol mindjárt vége a nyári szünetnek, már csak az időpontokat kellene összhangba hozni… például, hogy délben ne dolgozzak :/ mert az esti tanfolyam mint a fehér holló – azért csak összejön.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://exberliner.blog.hu/api/trackback/id/tr1626702

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása